PUBLICITAT

Calvó, ponent de la llei contra el tabaquisme passiu

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Comissió Legislativa de Sanitat i Medi Ambient va nomenar la consellera general i vicepresidenta de la comissió, Sílvia Calvó, com a ponent de la proposició de llei de protecció contra el tabaquisme passiu ambiental. Segons va explicar Calvó, la sessió d'ahir va servir per exposar les diferents esmenes presentades pels dos grups parlamentaris, que es començaran a debatre a partir de la setmana vinent.

Així ahir encara no es va entrar en el debat de les esmenes presentades a la proposició de llei, sinó que els dos grups parlamentaris van exposar les seves propostes i les motivacions i ara tindran «uns dies per analitzar-les» i poder-les debatre de cara a la sessió de la setmana vinent, va explicar Calvó a l'ANA.

Cal recordar que el grup demòcrata vol definir que a les sales per a fumadors que poden habilitar els establiments no es disposi de servei i evitar un greuge comparatiu entre establiments grans i petits, no fixant un mínim de metres quadrats per habilitar les sales de fumadors. Per la seva part, els socialdemòcrates, aposten per deixar zones de fumadors només a les sales psiquiàtriques i als espais d'ús terapèutic, prohibint fumar a tots els bars, restaurants, hotels i discoteques, així com a tots els locals públics.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT