PUBLICITAT

El CAA desapareix sense oposar resistència

  • El Consell Andorrà de l'Audiovisual es felicita de la decisió presa per DA
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Consell Andorrà de l'Audiovisual (CAA) es va felicitar ahir de la decisió presa per Demòcrates per Andorra de no renovar els membres de l'ens i crear-ne un de nou que aglutini més competències i controli tot l'espai comunicatiu andorrà. El CAA va destacar en un comunicat que, davant la ràpida evolució de les noves tecnologies, Andorra necessita més que mai un organisme fort que empari els drets dels ciutadans i exerceixi un control sobre els mitjans de comunicació.

Dimarts passat, el grup parlamentari Demòcrates per Andorra va decidir no renovar els membres del Consell Andorrà de l'Audiovisual (CAA) i eliminar l'organisme ja que considera que la tasca que desenvolupava fins ara «pot ser assumida per altres organismes i institucions». Per això, DA impulsarà una modificació de la legislació de Ràdio Televisió d'Andorra (RTVA) per garantir les funcions que fins ara feia el CAA.

La decisió «s'emmarca en una visió global de contenció de la despesa en l'administració pública i de racionalització dels recursos humans i econòmics». A més, DA determina que és necessari tirar endavant una reflexió aprofundida per valorar la legislació que cal desplegar entorn a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, així com la situació actual relativa als mitjans de comunicació i les tasques informatives o la situació mediàtica d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT