PUBLICITAT

L'Open d'Escaldes preveu doblar de nou la participació

  • El torneig es farà el 23 i 24 de juny i preveu arribar als 300 lluitadors
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'Open Internacional d'Escaldes 2011, al Prat del Roure Foto: TONY LARA

L'Open Internacional d'Escaldes aposta de nou per incrementar la participació. L'any passat la competició que organitza el club Fudo-Shin que dirigeix Xavier Herver va doblar la xifra rècord fins arribar als 175 participants i de cara a l'edició del 2012, que es disputarà el 23 i el 24 de juny, preveu de nou multiplicar per dos el número de lluitadors. «Hem limitat les inscripcions a 300 i esperem assolir aquesta xifra saben que cinc mesos més tardhi ha els Mundials a París», va assegurar ahir Herver.

Des de fa dos anys la filosofia del torneig és guanyar en volum sense que arribi a la massificació; aquesta fórmula va funcionar l'any passat i de cara a aquest any l'organització ja ha rebut l'interès de clubs de països com ara la República Dominicana, Senegal, Índia o Nigèria.

El secret és anar innovant-se. De cara a aquest any, en el qual a l'abril serà el quinzè aniversari del club escaldenc, s'han afegit novetats com ara els premis: a banda dels 300 euros que es donaran als guanyadors sèniors masculins i femenins, hi haurà el premi Inversions F. Espot al millor àrbitre –300 euros– i a l'entitat que més finals disputi en categories amb vuit o més lluitadors –500 euros.

El Prat Gran d'Escaldes comptarà amb quatre tatamis per a l'ocasió amb l'introducció de la kata –individual i per equips– per primera vegada i amb gairebé totes les categories, a partir dels vuit anys d'edat: alevina, infantil, juvenil, júnior, usb-21 i sènior.

Com a grans reclams de la competició s'espera que vinguin el portuguès Nuno Moreira, l'espanyola Cristina Feo o el belga Diego Vandeschrick. «Intueixo més noms importants que s'apuntaran dies abans», va afegir Herver.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT