PUBLICITAT

Esteve i Oliveras milloren els punts en supercombinada

  • Carmina Pallàs, única andorrana que completa el gegant a Grand Bornard
EL PERIÒDIC
VEYSONNAZ I GRAND BORNARD

Periodic
Scotty Jordan "vola" en l'entrenament lliure d'ahir a Valmalenco Foto: FAE

Kevin Esteve i Marc Oliveras van tenir una actuació excel·lent en la supercombinada FIS disputada ahir a Veysonnaz en la qual tots dos van rebaixar la seva puntuació.

Esteve va obtenir l'onzè millor temps i aquest resultat li va permetre sumar 44,13 punts que milloren els 46,26 que tenia. A més en la primera mànega, la de descens i en la qual va ser el 14è, es va quedar a les portes de rebaixar la puntuació en obtenir-ne 34,47, una xifra que es queda molt a prop dels 34,30 que té.

Oliveras sí que va rebaixar punts en les dues mànegues. Al descens va ser 27è amb 54,35 punts –en tenia 57,76– i en la supercombinada va acabar 19è amb una rebaixa important: 63,81 que superen de bon tros els 77,16 que en tenia.

Pel que fa a les noies, tan sols Carmina Pallàs va poder completar les dues mànegues del gegant FIS a Grand Bornard, amb un 60è lloc i 85,83 punts que superen els 160,51 que tenia. Gemma Larregola i Mireia Gutiérrez van ser desqualificades en la primera mànega i Sara Raméntol, en la segona.

Per últim en freestyle Scott Jordan va fer ahir el segon entrenament dels Mundials de Valmalenco en slopestyle; avui afronta les qualificatòries i si segueix endavant, la final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT