PUBLICITAT

Esport i lleure units a Escaldes per optimitzar recursos

  • Els infants podran fer tennis, karaoke o maquillatge durant la Setmana Santa
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Tomás i Pons presenten les activitats de Pasqua, ahir. Foto: ANA / NEREA MORENO

Les activitats de Pasqua de la parròquia d'Escaldes-Engordany combinaran, aquest any, els tallers de lleure i els esportius amb l'objectiu d'optimitzar els recursos. Tal com van indicar ahir la consellera d'Infància i Joventut, Núria Pons, i el conseller d'Esports, Joaquim Tomás, aquest canvi permetrà també oferir un ventall més ampli d'activitats i donar servei a un major nombre d'inscrits.

Des d'aquest dilluns els infants de la parròquia poden formalitzar les inscripcions a les activitats, ja que tenen preferència respecte als d'altres parròquies, que podran començar a inscriure-s'hi a partir del 23 de març. Hi poden participar els infants des de sis fins a setze anys.

Les activitats s'oferiran en dos torns diferents, un del 2 al 5 d'abril i l'altre del 10 al 13. Els preus dels tallers s'han mantingut pràcticament igual a l'any passat, amb l'excepció d'algunes activitats que s'han apujat segons l'IPC. Més concretament, el preu per nen per a cada torn de quatre dies serà de 43 euros, per tallers que aniran des de les 8.45 hores fins a les 13 hores i des de les 16 fins a les 18.30 hores. Els serveis de menjador, permanència de matins i tallers de tarda s'ofereixen a part.

piscina, pintura i jocs tradicionals / Les activitats d'aquestes vacances de Setmana Santa combinen esports de raqueta, com tennis, bàdminton o ping-pong, esports col·lectius, activitats aquàtiques, de lleure com maquillatge, jocs de taula, karaoke, o pintura, tallers de manualitats i cuina, cinema, jocs tradicionals i socioeducatius, etc.

A més, en aquesta ocasió s'ha organitzat una visita als espais culturals de la parròquia, que per fer-la més atractiva es gestionarà amb un passaport cultural que s'anirà segellant quan es visiti cada espai, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT