PUBLICITAT

Naturlàndia iniciarà les obres del parc d'animals a l'abril

  • La societat preveu enllestir tot el projecte d'ampliació en el període de cinc anys
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Un grup de visitants fa cua per pujar al tobotronc. Foto: TONY LARA

Naturlàndia preveu començar les obres de l'observatori d'animals durant el mes d'abril de l'any vinent, sempre que s'aconsegueixi el capital necessari, per mitjà de la venda d'accions. D'aquesta manera, la primera fase de l'ampliació es podria donar per finalitzada a final de novembre o durant el desembre de l'any vinent.

Pel que fa a les següents fases, que tenen per objectiu la millora dels serveis amb la construcció de dos edificis, la previsió és que puguin estar enllestides d'aquí a cinc o sis anys, moment en què es preveu arribar a la xifra de 400.000 visitants anuals. El director general de Naturlàndia, Ricardo Masegosa, també va explicar a l'ANA la seva opinió davant les queixes ecologistes que ha rebut el projecte.

Masegosa va manifestar que la primera fase de l'ampliació consistirà en la construcció dels espais d'óssos, llops, llúdrigues i marmotes, de la zona de pastoralisme i de l'amfiteatre per a les aus rapinyaires, que també disposarà de despatxos i botigues. Es preveu que l'entrada a l'observatori no serà gaire cara, i encara estan pendents de saber si es podrà comptar amb tots els animals previstos en el moment de la inauguració. Es tractarà d'espais tancats però estan treballant per tal que sigui una infraestructura d'última generació i els visitants no apreciïn les reixes. En un primer moment es comercialitzaran visites lliures d'una durada de dues hores, i es preveu que en una segona fase es creïn visites guiades per a grups escolars.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT