PUBLICITAT

Oxígen per a VPC i Cevalls de cara a la permanència

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Aquesta vegada no han estat ni el River ni l'Hotels Plaza els que han dut bones notícies. Han estat, sorprenentment, els dos equips més necessitats els que han guanyat en la jornada esportiva del cap de setmana passat.

VPC i Cevalls van guanyar els seus partits a casa que suposen una bombolla d'oxígen de cara a la lluita per la permanència. L'equip de rugbi ho té magre encara, però es manté viu tot i ser cuer mentre que el d'hoquei sobre patins ha sortit de la zona de descens directe i ara ocupa la plaça de promoció, a només tres punts de la zona tranquil·la. També el FC Andorra va sumar els tres punts en el derbi contra la Seu (3-2) i va aprofitar l'empat de l'Artesa per situar-se segon, encara a nou punts del líder Cervera.

L'Hotels Plaza va sumar un empat que el deixa vuité a la tanua, posició que marca el límit del play-off d'ascens, i River i Club Vòlei Andorra van encaixar derrotes gens preocupants, donat que l'equip de bàsquet pot proclamar-se campió de la LEB Plata divendres i els de Lluís ja s'ha assegurat l'ascens a Superlliga.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT