PUBLICITAT

Quinze cursos i tallers per als padrins d'Andorra la Vella

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un padrí durant un curs d'informàtica. Foto: ANA

El Servei Gent Gran de la Conselleria de Social del Comú d'Andorra la Vella proposa per als mesos d'abril, maig i juny una quinzena d'activitats per a les persones jubilades de més de 60 anys.

Els tallers es divideixen en tres grans blocs: expressió, cos i ment. En el primer s'inclouen cursos de cant coral, tallers de pintura i dibuix, cafè-tertúlia i taller de sardanes. En el segon s'oferirà gimnàstica a l'aigua, gimnàstica de manteniment, fitness i country. Per últim, en el de ment, es podran realitzar cursos d'informàtica i internet, de memòria, de Txi Kung, Tai Txi Xuan i Ioga i per aprendre a jugar al Rummikub.

Els cursos d'informàtica, cant coral, el taller de sardanes, de Rummikub i el cafè-tertúlia seran gratuïts. La resta, tindran un preu de quinze euros per als usuaris de la Targeta Or i de divuit euros per trimestre per als posseïdors de la Targeta Plata.

Les activitats s'iniciaran el proper 16 d'abril i les inscripcions s'obriran demà, 20 de març, al Punt Informació Gent Gran, ubicat a l'avinguda Príncep Benlloch, 30, tercer pis, fins al divendres 30 de març. Les instal·lacions on es desenvoluparan són el mateix Punt Informació Gent Gran, la Casa Pairal i la Ludoteca de Santa Coloma, la Sala Polivalent d'Esports, l'Estadi Comunal i el Centre Esportiu dels Serradells..



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT