PUBLICITAT

La cadena episcopal COPE desembarca a Andorra

  • L'emissora compartirà la freqüència amb AD Ràdio, a la 101.5
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Micròfons de la COPE. Foto: EL PERIÒDIC

L'emissora espanyola COPE, una de les més importants d'Espanya i amb la Conferència Episcopal Espanyola com a principal accionista, emetrà properament els seus continguts radiofònics a Andorra. Així ho van confirmar a EL PERIÒDIC fonts de l'emissora de ràdio, que van assegurar que ja està tot tancat i que la seva entrada a les ones del Principat és qüestió de dies.

Tot apunta que la COPE s'instaurarà a la freqüència que actualment ocupa l'emissora nacional AD Ràdio, a la 101.5 de la freqüència FM. Les complicacions econòmiques obliguen a la cadena andorrana a compartir el seu espai a les ones, per poder seguir emetent programes propis.

La fórmula utilitzada podria ser similar a la que ja s'utilitza amb Ràdio Ser Principat d'Andorra, a la 102.3. Hi ha professionals andorrans emetent en directe programes d'actualitat del país. A la resta d'hores es realitza una desconnexió per emetre els continguts de la cadena espanyola.

A més de la Conferència Episcopal Espanyola, diòcesis o ordres religioses com els jesuïtes i els dominics també formen part de l'accionariat de la COPE. L'emissora es caracteritza per ser una cadena generalista amb programació variada, tot i que inclou programes de contingut religiós, especialment els diumenges i les dates assenyalades del calendari litúrgic com pot ser el Nadal i la Setmana Santa.

La COPE emet actualment programes com las Mañanas, Mediodía COPE, La Atalaya, La Linterna, Tiempo de Juego, El Partido de las 12, La Noche de COPE i Dos Días Contigo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT