PUBLICITAT

DA obre un canal de consultes per als ciutadans d'Escaldes

  • El Comité Parroquial vol ser «una corretja d'informació» ciutadana
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Noves solucions per poder consultar amb els ciutadans les decisions polítiques que es refereixen a Escaldes - Engordany. El seu Comitè Parroquial de Demòcrates per Andorra (DA) ha decidit implantar un nou canal de comunicació per estar en contacte i rebre suggeriments de tots els habitants de la parròquia. Així, ha posat en marxa l'adreça electrònica [email protected], que te que servir per «establir un diàleg constant amb la ciutadania», segons ho va dir comunicar ahir la formació política.

A través d'aquest correu electrònic, el Comitè Parroquial deDemòcrates espera poder rebre les impressions dels escaldencs i escaldenques sobre els temes d'actualitat. L'altra funció és poder respondre a les qüestions i inquietuds que puguin sorgir en el si de la comunitat.

El Comitè Parroquial segueix amb detall l'actualitat del partit, la parròquia, el Govern i el Consell General i vol ser «una corretja d'informació entre tots aquests actors i la ciutadania», ha manifestat el partit en relació amb aquesta nova forma de comunicació.

Seguint aquest objectiu i responent al compromís contret pels membres de DA amb el Govern, el passat dijous, el Comitè va poder conèixer de primera mà les explicacions del ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, i del titular d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, sobre el procés d'obertura econòmica.

Els membres de l'Executiu van transmetre la importància del moment que està vivint Andorra i el «gran pas» que està realitzant el país, segons han informat des de la formació política, en aquest procés econòmic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT