PUBLICITAT

El raid del Marroc comptarà amb uns 50 participants

  • S'enviarà material escolar i productes d'higiene, a més de millorar escoles locals
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge del desert per on passarà el comboi. Foto: TRAVEL XPERIENCE

A menys de dues setmanes per a la seva partida, el raid solidari Andorra–Ouzina comptarà amb una cinquantena de participants que viatjaran fins al Marroc en catorze tot terrenys. Organitzat per l'agència Desert Xperience i l'hotel Kasbah Ouzina, l'aventura permetrà als viatgers conèixer les condicions de vida dels pobles que habiten al desert

L'altra gran funció del raid serà col·laborar amb l'enviament de material escolar i productes d'higiene als pobles de la zona, així com instal·lar equips solars per donar llum a l'escola del poble d'Ouzina. El projecte ha recollit en un mes i mig dos ordinadors, més d'un centenar de llibres, sabons, roba i diversos productes bàsics, informa l'ANA.

Des de l'1 de febrer, els comuns de Sant Julià i d'Ordino van instal·lar punts de recollida de material per portar al Marroc. La previsió és poder portar una caixa amb material en cadascun dels catorze vehicles de l'expedició. Com va manifestar el responsable de Desert Xperience, Jose Piasentini, s'ha rebut «molta cosa».

El passat divendres es va tancar la recollida per poder dedicar aquesta setmana a fer inventari, abans de portar el material al Govern per tal que el Ministeri d'Afers Exteriors pugui fer les gestions perquè el comboi passi la duana del Marroc sense problemes. Piasentini va destacar que la majoria de productes obtinguts són nous, comprats expressament per col·laborar en el projecte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT