PUBLICITAT

Aposta pel 'boardercross'

  • Marín, que venç la FIS d'Arcalís, és un dels atractius perquè Vallnord aspiri a fer més proves internacionals
R. M. S.
ARCALÍS

Periodic
Els ?riders', ahir a la pista El Túnel d'Arcalís, en el circuit construït per acollir la prova FIS que va guanyar Marín. Foto: R. M. S.

Lluís Marín va ser ahir l'atractiu a la pista El Túnel d'Arcalís, on es va disputar la prova FIS de boardercross, segona del circuit Ibèric Tour després de la jornada de dissabte. El reclam de l'andorrà era ben rebut per l'organització, però també per Vallnord, que veu en ell una via de sortida a nous projectes, com donar un pas més enllà d'una cita FIS. Martí Rafel, director general del domini, ho veu clar: «El que ha fet Marín a la Copa del Món amb un podi motiva encara més a treballar». La pista El Túnel tornarà l'hivern vinent al seu estat natural de pista d'esquí verda, mentre que els objectius aniran a apostar per moviments de terra a l'Abarsetar, on fins ara hi havia el circuit de boardercross però que aquest any no ha pogut estar per manca de neu.

«Està bé començar amb la dinàmica de rebre una prova FIS», va dir ahir Marín durant la seva presència en la competició. «Esperem que es continuï treballant. S'ha de fer una pista adequada, falta encara molt, perquè es necessita una pista amb molts canons», hi va afegir. Rafel, per la seva part, assegura que l'estació no vol tornar a «improvisar» una zona per l'SBX com ha estat aquesta temporada, sinó que en vol una de «permanent». «Ara el que hem de valorar és la inversió, quins moviments de terra necessitem». Rafel, a més, pensa que el cicló Lluís Marín «s'ha d'aprofitar». «Fa falta un circuit d'SBX per motivar, entrenar i practicar aquest esport. Que els petits tinguin un circuit de proves per créixer», va manifestar Marín ahir, que a més va reclamar «un company per poder competir en equip».

MARÍN I ESTÉVEZ GUANYEN LA FIS / La cursa FIS d'SBX d'Arcalís va tenir com a guanyadors els andorrans Lluís Marín en homes i Maeva Estévez en dones. Marín va vèncer amb molta solvència –«No ha vingut molta gent», va dir–, per davant de l'argentí Franco Ruffini i del català Climent Raventós. A Estévez, que competirà als Mundials júnior el cap de setmana vinent, la van acompanyar al podi la catalana Elena Garcia i l'andorrana Alba Cerda. Anna Aguareles, també del Principat, va ser quarta.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT