PUBLICITAT

Freixa i Gutiérrez s'imposen en la 2a edició de la Tri-neu

  • En equips mixt guanya la tripleta d'Óscar Casal, Ariadna Tudel i Jordi Solé
EL PERIÒDIC
CANILLO

La 2a Tri-neu de Canillo va comptar ahir amb 95 participants entre els quals no hi era, per malaltia, un dels convidats estrella, Agustí Roc, però sí d'altres bèsties de la muntanya com Joan Freixa o Pili Gutiérrez, que van guanyar en categoria masculina i femenina, respectivament, a més de l'equip més potent, el mixt format per Óscar Casal, Ariadna Tudel i Jordi Solé, insuperables.

La competició serà, una temporada més, una fita pendent per a Eduard Barceló, que si l'any passat va ser segon per darrera de Francesc Poujarniscle –aquest any no ha corregut, el veterà incombustible–, en aquesta edició s'ha quedat fora del podi. Segon va ser ahir Óscar Roig, a gairebé sis minuts d'un Freixa intractable, mentre que Jean Claude Carrere va tancar el podi. En dones, Pili Gutiérrez va guanyar per un curt marge de 52s amb Pilar Fargues, mentre que a 6min 12s va finalitzar la tercera, Eva Cervós.

En equips, en mixt es va imposar el favorit, el format per Casal, Tudel i Solé, amb 18min 48s –un món– respecte als segons, Gemma Riu, Noel Ruiz i Patrick Pasco, mentre que Toni Tarrés, Toni Garcia i Bea Linde van completar el podi a 23min 53s dels vencedors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT