El VPC supera el Foix i obté el punt de 'bonus' ofensiu

McKendry, autor del primer assaig del VPC, amb l'oval en el duel d'ahir. Foto: TONY LARA

El VPC encara cueja en la Divisió d'Honor gràcies a la victòria d'ahir davant el Foix que dirigeix l'ex tècnic del conjunt andorrà Bruno Servat (35-17) i va obtenir també el punt de bonus ofensiu que el manté amb opcions –tot i que escasses– de parmanència.

Abelló, impecable amb els peus, va liderar la remuntada. No va fallar ni una de les cinc transformacions de les quals va disposar i a sobre va ser l'autor del darrer assaig, a les acavalles del partit, que va servir per sumar el punt extra. En la primera part McKendry, Cassé i Taurinyà van posar per davant l'equip de Broad, que va anar al descans amb un favorable 21-10. Només començar la segona part el Foix es va acostar amb un assaig transformat (21-17) però Jamrulidze i l'assaig d'Abelló van posar fi a una ratxa de quatre partits sense conèixer la victòria.