PUBLICITAT

Albós i Vila segueixen entre els 30 primers a la Pierra

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La tercera etapa de la Pierra Menta, la prova clàssica de l'esquí de muntanya on tots els especialistes del món donen per acabada la competició d'hivern, va significar la consolidació de Joan Albós i Ferran Vila en el Top 30 de la general, tot i que encara queda una etapa per disputar. Ahir van ser 29ns, i són els 30ns, a només 17s dels 29ns, els francesos Laurent Novero i Marc Arvin. Berod.

Ahir, Albós i Vila van acabar a mitja hora dels vencedors, l'italià Pietro Lanfranchi i el francès William Bon, que formen una de les parelles més consistents d'aquesta edició de la Pierra Menta. Per darrera dels andorrans, la segona parella del Principat, formada per David Albós i Manel Pelegrina, que van ser 65ns i a la general es mantenen en la 50 plaça. La 49a posició dels francesos Frédéric Gentet i Stéphane Roguet és a 57 segons.

Per últim, la tercera parella andorrana, formada per Jordi Cerro i Lluís Soldevila, va acabar ahir la tercera etapa en 106a posició, a més d'una hora i quart dels primers, mentre que en la general provisional són 114ns, quatre hores i quart.

Avui es tanca la cita de la Pierra Menta amb la disputa de la quarta jornada, que determinarà la classificació general definitiva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT