PUBLICITAT

El River visita Ourense, Canillo rep la Tri-neu i Marín competeix a Vallnord

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Diumenge amb diverses cites al Principat, amb l'snowboard a Arcalís, el triatló d'hivern de Canillo, el cros del CAVA a Santa Coloma, la Lliga de futbol a Aixovall i Alàs, les semifinals de la Lliga LAB i el matx del VPC al Camp del Consell. I a sobre, el River juga a Ourense.

El River Andorra inicia la recta final del somni cap a LEB Or. Avui (19.00) té una cita important a Ourense, on juga contra l'Aguas de Sousas que ocupa la quarta plaça a qui va derrotar en la primera volta per 91-53. Si el River venç, només guanyant divendres vinent tindria l'ascens.

Lluís Marín, tercer a la Copa del Món de boardercross divendres a Valmalenco, serà la gran atracció d'aquest matí a Arcalís, on es disputa la prova FIS-Trofeu Ibèric Snowboard Tour de SBX. A les 10.00 comencen les qualificacions, i a les 12.30 les finals.

La 2a edició de la Tri-neu arrenca aquest matí a peus del Comú de Canillo amb 5km de cursa a peu, 8km de btt i el desnivell final amb esquí de muntanya. Gairebé un centenar de valents contra la muntanya.

El CAVA, amb la col·laboració de la FAA, organitza aquest matí una nova edició del Cros de les Valls, una cita a la Borda Mateu de Santa Coloma que compta amb atletes de renom i on el club amfitrió defensa el títol per equips. Hi ha més de 400 inscrits.

En busca del títol en Primera juguen avui a les 12.00 a Aixovall l'Escale Santa Coloma i el Matecosa Sant Julià, i a les 16.00 el Constr. La Posa Lusitans i el Pidasa Santa Coloma. També es juga el play-off de descens.

El VPC Andorra necessita un miracle per recuperar un camí que difícilment podrà refer perquè la temporada toca al seu final. Avui a les 15.00 els andorrans reben el Foix al Camp del Consell, en un matx en què treure l'orgull és l'al·licient.

Després de setmanes d'absència, torna la Lliga LAB al calendari d'un diumenge amb les semifinals en joc. A les 16.00, BC In Principat contra BC Encamp. A les 17.30, UE Engordany i Naturlàndia Insitu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT