PUBLICITAT

Lluís Marín: «M'ha costat molt, però esperem que això arribi a ser normal»

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marín i el rus Boldykov, segon, es feliciten ahir just abans que pugés al calaix més alt l'alemany Schald. Foto: FAE

–¿Com viu vostè un moment com aquest després de tot el que ha passat?

–Veig que el seguir treballant ha funcionat, que seguir creient, realment funciona. Ja queden bastant lluny les lesions. Ara m'agafo l'esport de manera diferent, em diverteixo molt fent-ho i és el més important. Tot i que és un esport de molt de risc i les lesions formen part d'ell.

–Sempre ha dit que cada temporada ha millorat. ¿Aquesta ha donat un salt més?

–Simplement he millorat en alguns aspectes. L'any passat ja em vaig trobar amb bones sensacions i simplement crec que he seguit progressant amb aquestes sensacions, i espero seguir fent-ho.

–Dijous en les qualificacions ja va dir que havia tingut bones vibracions després de fer 6è, amb el tercer millor temps en la primera baixada. ¿Com es trobava ahir quan era en la línia de sortida en les finals?

–Avui en la sortida estava bé, em notava ràpid però no com el dia anterior, però sí amb sensacions de què podia fer el podi.

–¿Quantes trucades ha rebut?

–No tinc ni idea.

–Però haurà parlat amb molta gent.

–No creguis, no tant, he tingut unes quantes, però sí que he rebut la trucada del cap del Govern i m'ha fet molta il·lusió. És un bon detall.

–A les xarxes socials l'afició andorrana està emocionada per tu.

–M'alegra, però crec que no hem fet res de l'altre món. Hi ha molta gent que fa això en altres països.

–¿Ho veu una cosa normal un podi a la Copa del Món?

–Normal, no, és un primer podi que m'ha costat molt, que m'ha exigit molt per poder aconseguir-ho, però esperem que això arribi a ser normal algun dia...

–Pere Goicoechea, el seu entrenador, era qui més confiava en vostè.

–El Pere té una gran part de culpa de què jo no només m'hagi dedicat al boardercross, sinó que hagi continuat amb ell. És una persona molt important, l'estic molt agraït, però també a tots els que m'han donat suport durant tots aquests anys, perquè coses com aquestes no es fan sol i això penso que ha de quedar molt clar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT