PUBLICITAT

L'Escola Andorrana ofereix vuit horts més als padrins

  • La demanda va arribar a les 47 sol·licituds i amb gran creixement tots els anys
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

L'Escola Andorrana de segona ensenyança va presentar ahir un projecte d'horts intergeneracionals, en el qual podran participar els padrins d'Andorra la Vella que opten a una de les parcel·les que ofereix el Comú i la Fundació Julià Reig a la Margineda.

D'aquesta manera, els avis disposaran de vuit horts més per poder plantar hortalisses, verdures i fruita, alhora que col·laboren amb els alumnes de l'escola. Aquest any, la demana ha arribat fins a les 47 sol·licituds, una xifra que creix «any rere any», com ha reconegut la cònsol major de la parròquia, Rosa Ferrer. De moment, una dotzena de padrins s'han interessat pels horts de l'escola, com ha indicat el professor de l'Aula Oberta del centre, Lluís Marsà; la majoria d'ells en llista d'espera per als horts del Comú o amb puntes, un espai que per molts dels padrins no és suficient per poder conrear, informa Ana.

Es tracta d'un projecte intergeneracional «que implica tota l'escola i suposa un benefici per a la societat», va explicar el professor del centre, Lluís Marsà. En un terreny cedit pel Govern, han condicionat onze parcel·les, vuit de les quals se cediran als padrins per conrear i relacionar-se amb els alumnes. L'objectiu, va dir Marsà, és fidelitzar als avis que tinguin cura dels horts i tinguin bona relació amb els alumnes. De moment, una dotzena de padrins s'han interessat per aquestes parcel·les.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT