PUBLICITAT

Peñarroya: «Les matemàtiques diuen que ens falten dos partits»

  • El River segueix allunyat de l'eufòria per la imminència de l'ascens a Or i només pensa en el matx d'Ourense
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Farfan, Flis, Marín i Bavosi, en formació ?Reservoir Dogs', durant un entrenament al Poliesportiu. Foto: TONY LARA

Ningú no vol mullar-se i sembla l'opció més bona quan el que hi ha en joc és una cosa tan important per a un club, com un ascens. El River Andorra viu ara mateix en un altre planeta, allunyat de la realitat que respira el carrer. L'afició, i la premsa, no pensa ni de broma en què l'ascens a LEB Or no es faci efectiu sinó la setmana vinent, la següent. La trajectòria de l'equip i la seva solvència permeten pensar així, però des del club s'ha creat aquella bombolla impenetrable en què ningú no pot pensar més enllà del següent partit. Els andorrans viatgen avui cap a Ourense per jugar demà contra l'Aguas de Sousas –és quart a la Lliga–, i per això el discurs del tècnic Joan Peñarroya és clar com l'aigua: «Les matemàtiques diuen que ens falten dues victòries».

En això està el River, en vèncer demà l'Aguas de Sousas Ourense, i divendres vinent el Lan Mobel ISB. Si guanya a Galícia, l'ascens estarà tancat virtualment, perquè molta desgràcia seria que en el que queda de competició els andorrans no guanyessin un matx, portant com porten 13 victòries consecutives. «No és fàcil lligar 13 triomfs consecutius quan tothom vol guanyar el River Andorra», va dir ahir l'entrenador. «Cada vegada costa més guanyar, perquè tothom es juga alguna cosa a aquestes alçades de temporada».

De fet, l'Ourense es juga ser local en el play-off o no, i per això derrotar el River és fonamental per al conjunt gallec. El precedent, amb tot, és a favor dels andorrans, que van derrotar els espanyols en el partit més escandalós de a competició: 91-53. «Malament anem si ens agafem al resultat de la primera volta», va avisar Peñarroya, que a més va voler recordar que en aquell enfrontament el River va anar perdent en la primera part.

EL SEGON MILLOR EQUIP LOCAL / Peñarroya va traure ahir el manual de l'estadística per deixar clar que l'Ourense és «el segon millor equip com a local perquè només ha perdut un partit a casa», i va recordar els interessos gallecs, i per això la intensitat que demana als seus jugadors: «Hem de continuar amb la mateixa tensió de sempre, el mateix respecte, i si no ho fem bé difícilment traurem res de profit». «Estem en una situació privilegiada, ho sabem, però hem de fer les coses molt bé».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT