Soulie, amb bronquitis, sense Copa del Món

KHANTY-MANSIYSK / LA THUILE

Laura Soulié. Foto: EL PERIÒDIC

La cita russa de Khanty-Mansiysk de la Copa del Món de biatló, última del calendari del circuit mundial, va acabar per a Laura Soulié, que no va finalitzar la prova esprint de 7,5km per culpa d'una bronquitis. Tot apunta a una infecció, ja que altres dues corredores de l'equip francès van patir el mateix problema. Amb aquesta retirada, Soulié perd les opcions de disputar el pursuit d'avui i tampoc la mass start de demà.

ESTEVE, 47 EN EL SUPERGEGANT / Kevin Esteve va ser ahur 47è al supergegant de la Copa d'Europa de La Thuile (Itàlia). Per altra part, Roger Vidosa no va finalitzar la cursa. Avui es disputa el gegant. Així mateix, Mireia Gutiérrez va descansar.

Per últim, a Auron s'ha disputat una nova jornada dels Nacionals francesos amb el gegant. Joan Verdú va ser el millor andorrà, 10è a tres segons del guanyador, amb un crono de 2min 18,75s i 57,83 punts FIS. Josh Alayrach va ser 14è amb 2min 19,74s i 64,18 punts, mentre que 18è va acabar Robert Solsona, gràcies a una bona segona mànega, amb un temps total de 2min 20,23s i 67,32 que confirmen els seus actuals punts en la disciplina. Avui disputen el gegant. H

Més lluny han finalitzat Xavi Salvadores, 37è amb 2.26,58 i 108 punts, i Nil Esteve, 39è amb 2.26,77 i 109,23 punts. No han finalitzar la primera mànega Matías Vargas i Gabriel Barios.