PUBLICITAT

Rivalitat a Aixovall mentre l'Hotels Plaza busca aire

  • A Vallnord comencen dues jornades intenses amb l'snowboard
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Maneiro lluita per la pilota. Foto: ÀLEX LARA

La jornada esportiva del cap de setmana la protagonitzen els esports d'equip, especialment avui dissabte amb dos enfrontaments al Principat, amb el FC Andorra i l'Hotels Plaza Andorra. A pistes també hi haurà activitat amb snowboard.

Duel de la part alta entre el FC Andorra i la Seu d'Urgell. La cita és aquesta tarda a les 16.00 a Aixovall, escenari de més d'un derbi com aquest en què en els últims anys les diferències entre els dos equips eren molt grans, però que aquesta campanya estan igualades. Els andorrans són tercers a la Segona Catalana amb 41 punts, mentre que els urgellencs ocupen la quarta posició, amb tres punts menys però, oju, un partit menys. L'Andorra no pot deixar escapar cap punt de casa seva.

Avui a les 17.30 el CV Andorra té un complicat enfrontament a la pista del CyL Palencia. Els andorrans, cuers però amb els deures fets, busquen l'al·licient de derrotar el líder.

Set jornades sense conèixer la victòria és molt temps per un equip que vol ser al play-off amb calma. L'Hotels Plaza Andorra rep a les 18.30 el Gáldar Gran Canaria. Els canaris són quarts amb 35 punts, mentre que els andorrans han baixat fins a la 8a posició, amb 31 punts. Dins de la lluita, cert, però han de vèncer ja.

Doble cita amb l'snowboard a Arcalís, a Vallnord, on es disputa avui l'Open Andorrà-Trofeu Sant Moritz, amb presència de molt riders nacionals i internacionals, i demà el Trofeu Ibèric Tour, prova puntuable per a la FIS, que tindrà els participants majors de 15 anys i entre els quals lluitarà per la victòria l'andorrà Lluís Marín, ahir tercer a la Copa del Món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT