PUBLICITAT

L'acord d'intercanvi fiscal obre la porta al CDI amb Austràlia

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Consell General d'aquest dijous també va servir per ratificar el conveni d'intercanvi d'informació fiscal amb Austràlia, el 19è que ha signat Andorra fins a la data. El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, va explicar que, tot i que el nombre de convenis supera amb escreix els fixats per l'OCDE per deixar de ser un país no cooperant, el Govern continua treballant per signar-ne de nous. Així mateix, Saboya va dir que aquest conveni obre la porta a la negociació futura d'un acord per evitar la doble imposició, tal com va expressar el ministre d'Afers Exteriors australià en el seu moment.

Per tot plegat, el ministre va emmarcar l'acord no només en les accions de cara a satisfer les demandes de l'OCDE, sinó també en el procés d'obertura econòmica que s'ha engegat.

El president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu, va fer un repàs a les accions que va fer el seu Govern en matèria d'intercanvi d'informació fiscal i va mostrar el seu suport a continuar en aquesta línia. Bartumeu va recordar que Austràlia va ser dels primers països amb qui es van iniciar les converses, l'any 2009.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT