PUBLICITAT

Marín s'abona a les bones qualificacions abans de la final

  • L'andorrà acaba 6è la classificatòria de Valmalenco de la Copa del Món, «amb molt bones sensacions»
EL PERIÒDIC
VALMALENCO

Periodic
Marín, en una roda de premsa de fa un mes, a Andorra Foto: ÀLEX LARA

Lluís Marín sembla abonat a les bones actuacions en les sessions de qualificacions de la Copa del Món. Ahir, per segona vegada a Valmalenco, va ser el 6è millor temps cronometrat amb què entra per la porta gran a les finals d'avui. Amb tot, la cursa important és aquest matí i comença amb uns vuitens de final que no seran, en principi, tan durs com els del passat dimecres, on no va poder superar la ronda, segons va afirmar ahir el seu entrenador, Pere Goicoechea.

Marín va aconseguir ahir fer una bona sessió de classificació per a l'última cita de la Copa del Món de boardercross. Marín va ser 6è gràcies a una primera baixada en què va marcar el tercer millor temps de tots els participants, amb 59,41s. En la segona, amb una baixada «molt maca i molt ben feta», segons el tècnic, Pere Goicoechea, estava en les possibilitats de millorar la primera, però «una errada en l'últim peralt ha fet que caigués», hi va afegir Goicoechea. Això va provocar que el rider andorrà perdés entre quatre i cinc segons, que el van deixar lluny dels millors. En aquest descens, Marín va fer un crono d'1min 02,34s. Al final, el temps que va ser el bo era el de la primera mànega, i amb aquest va entrar en vuitens de final amb el 6è millor crono.

En finalitzar la sessió de classificació, Marín estava molt satisfet per la seva actuació, especialment per la segona baixada: «Estic molt content de la meva segona baixada tot i la caiguda, perquè realment m'he notat molt a gust i bastant més ràpid que a la primera baixada». Marín espera poder repetir actuació en les finals d'aquest matí: “Demà –per avui– buscaré tenir les mateixes sensacions i no reproduir els errors de les finals del dimecres».

Marín acostuma a fer bones sessions classificatòries, i es considera des de la FAE que el que ha de millorar és el seu treball en la batalla contra els altres riders, on una errada condiciona tot el treball.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT