PUBLICITAT

L'espectacle se cita al Total Fight en dos caps de setmana

R. M. S.
EL TARTER

Periodic
Un moment de la roda de presentació d'ahir, al Tarter Foto: GRANDVALIRA

Doble cita per al Total Fight Masters of Freestyle que acull Grandvalira. La 8a edició es presenta amb el manteniment de les millors estrelles de les especialitats, però amb la novetat de separar en dos caps de setmana la competició. Del 22 al 24 de març es farà la prova d'snowboard, mentre que del 29 al 31 serà el torn per al freeski. En totes dues cites hi haurà força representació nacional.

15.000 euros en snow i 11.500 en esquí són els premis en metàl·lic que estan en joc. Això i l'espectacle que dóna la pista que s'ha creat a l'snowparc del Tarter són els grans atractius d'aquesta fita, que convocarà un gran nombre de les millors figures internacionals. Entre els noms andorrans, destaquen Noah i Joel Albaladejo, Scotty Jordan o Albert Martínez, a més de Toni Riberaygua. De lluny del Principat, els atractius també hi son, com l'austríac Josh Absenger, els nordamericans Macrae Williams i Dale Talkington, o els finlandesos Juho Killkki i Verneri Hannula. Això, pel que fa a freeski, mentre que en snowboard d'entre els protagonistes destaquen el noruec Joachim Krogstie, el finlandès Valtteri Paunonen o l'argentí Nico Fuentes. Tots, amb ganes de posar tot l'espectacle a la pista.

EL FREESKI, AL CIRCUIT AFP / Una de les novetats d'aquesta edició és que el freeski del Total Fight és dins del Circuit AFP (Association of Freeskiing Professionals) amb categoria de plata, el que fa que sigui Grandvalira la primera estació del sud d'Europa amb aquest reconeixement.

Així mateix, la cita amb el Total Fight també comptarà amb el seu vessant festiu. A les nits, deliri a la carpa que es muntarà al pàrquing del Tarter, amb show de jibbing perquè el públic disfruti.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT