La selecció B de Koldo perd 1-0 contra el Binéfar

• Andorrà envia la pilota al travesser i Toscano falla un penal en el minut 87
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Toscano controla la pilota durant el matx a Binéfar, on va fallar un penal a tres minuts del final Foto: FAF

Dins del programa de preparació de Koldo Álvarez per a la selecció absoluta, dimecres a la nit el combinat B va disputar un primer partit amistós dels tres previstos davant del CD Binéfar, de la Tercera Divisió aragonesa. Els andorrans van perdre 1-0 en un duel que el seleccionador va catalogar com a «entrenament de qualitat i per agafar ritme». Andorra va tenir ocasions per obtenir un millor resultat: Xavi Andorrà va enviar una pilota al travesser, i Toscano va fallar un penal en el minut 87.

Aquest partit, disputat a l'estadi Los Olmos de Binéfar, és el primer dels previstos pel tècnic. A finals d'abril s'espera poder jugar contra el Balaguer, de Tercera Catalana, i al maig contra el Tàrrega, de Primera Catalana, tot i que les dates estan encara per acabar de confirmar. Amb tot, el duel d'ahir va ser un primer test que el seleccionador va valorar: «La idea és intentar jugar contra equips d'una categoria superior a l'habitual contra la que juguen els nostres futbolistes».

Aquest combinat B absolut va estar format per Ferran Pol i José Gomes de porters, en defensa amb David Ribolleda, Emili Garcia, David Maneiro, Àlex Martínez, Óscar Sonejee, al mig del camp amb Dani Mejías, Josep Manel Ayala –no va jugar després de patir molèsties en l'escalfament–, Xavi Andorrà, Cristopher Pousa i Edu Peppe, i en atac amb Marc Garcia, Sebas Gómez, Juan Carlos Toscano, Ivan Lorenzo, Víctor Hugo Moreiara, Joël Martínez i Ludo Clemente.

El conjunt local es va avançar als 16 minuts amb una jugada per la banda dreta que va acabar amb xut creuat del lateral dret local Valeri, que va enviar al pal llarg de la porteria defensada per Ferran Pol. E nla segona part, el travesser va impedir Andorrà fer l'empat, i ja en el 87 l'errada en el penal de Toscano va ser definitiva, tot i que fins i tot hi va haver una doble ocasió a pilota aturada, sense que la pilota entrés.