PUBLICITAT

El Consell General aprova les retallades als funcionaris

  • La cinquantena de treballadors concentrats davant de l'edifici xiulen al Cap de Govern
  • El portaveu de la Plataforma diu que portaran la llei al Constitucional un cop aquesta surti publicada al BOPA
15032012_mani
La concentració de la Plataforma de Funcionaris davant del Consell General. Foto:TONY LARA
El Consell General ha aprovat fa uns minuts la llei de mesures de contenció de la despesa pública en matèria de personal amb els 22 vots de Demòcrates per Andorra.

El ministre de Funció Pública, Jordi Cinca, ha volgut desvincular les mesures de contenció de la reforma de la Funció Pública i ha insistit que es tracta d'una mesura "per aconseguir l'equilibri de les finances públiques". Gerard Barcia, president suplent del Grup Parlamentari Socialdemòcrata ha reiterat la necessitat d'una reforma en profunditat de la Funció Pública i s'ha oposat a les retallades plantejades. Barcia ha criticat  que la primera mesura per a la reactivació siguin retallades i ha dit que el Govern es plega als "poders fàctics".
La cinquantena de funcionaris concentrats a la plaça del Consell General han xiulat el Cap de Govern quan aquest ha sortit de l'edifici, un cop finalitzada la sessió del Consell General. El portaveu de la plataforma, Joan Torra, ha dit que portaran la llei al Constitucional un cop hagi surtit publicada al BOPA, perquè aquesta "vulnera els drets de treballadors". Finalment, els concentrats han decidit no accedir a l'edifici, com s'havien plantejat en un primer moment.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT