PUBLICITAT

Skitude converteix el mòbil en el full de ruta per a esquiadors

  • L'empresa gironina crea una aplicació gratuïta que inclou 2.500 estacions
EL PERIÒDIC D?ANDORRA
GIRONA

El Parc Científic i Tecnològic de la Universitat de Girona, va informar ahir que l'empresa Skitude ha ideat una aplicació per a mòbils que inclou dades de 2.500 estacions d'esquí d'arreu del món, amb informació en temps real de l'estat de les pistes i de la neu, de la situació meteorològica del moment i la previsió pels propers quatre dies, així com els darrers missatges publicats en les xarxes socials.

L'aplicació es pot descarregar gratuïtament i és una eina «molt utilitzada» pel nombre de funcions que inclou. Skitude App és compatible tant amb el sistema operatiu de l'iPhone com amb els dispositius Android. Ofereix diferents eines com el registre de tracks i estadístiques personals o la vista de realitat augmentada per enriquir l'experiència durant la planificació i la pràctica de l'esquí o de l'snowboard. La nova aplicació disposa també de característiques innovadores, com són una base de dades de més de 200.000 punts d'interès geolocalitzats, visibles sobre el mapa; la possibilitat de compartir dades a través de les xarxes socials, i un servei de connexió directe amb els serveis d'emergència per facilitar que un esquiador accidentat pugui transferir les seves coordenades.

En properes actualitzacions inclourà més funcions com la creació de comptes d'usuari per sincronitzar les dades de l'aplicació amb el web d'Skitude, creant un perfil d'estadístiques, fotos i estacions favorites i la funció Family & Friends, que permetrà localitzar als amics i familiars a dins de les estacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT