PUBLICITAT

L'Espai jovent d'Escaldes es reunirà amb els joves

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El Departament de Joventut del Comú d'Escaldes-Engordany organitza per al proper divendres a les vuit del vespre una reunió adreçada a joves d'entre 16 i 29 anys perquè puguin formular propostes per crear un programa d'activitats artístiques que es desenvoluparien els divendres a la nit a l'Espai jovent.

El Comú escaldenc ha posat de relleu, ahir a través d'un comunicat, que l'objectiu d'aquesta iniciativa és crear una oferta alternativa a l'oci de consum nocturn i donar la possibilitat als joves de poder decidir, participar i fomentar la creativitat en el marc d'un projecte conjunt.

De la mateixa manera, el Departament de Joventut vol donar resposta a una de les inquietuds dels joves en el sentit d'oferir activitats i espais relacionats amb l'oci, més enllà dels locals nocturns. Des del Departament de Joventut, també es proposaran diverses activitats com tallers de teatre, de creació plàstica, de dansa, de percussió o, fins i tot, un concurs de discjòqueis.

L'Espai Jovent d'Escaldes és un punt de trobada on la població adolescent pot realitzar tota mena d'activitats i on el Comú convoca diverses propostes alternatives



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT