PUBLICITAT

Marín es queda en vuitens

  • Comença primer la sèrie però acaba fora, sent el 25è en la final i baixant de la 18a plaça en la general a la 21a
EL PERIÒDIC
VALMALENCO

Periodic
Marín, dalt a Valmalenco, i a sota el podi de la primera Copa del Món Foto: FIS / OLIVER KRAUS

Les errades van costar car ahir al surfista de neu andorrà Lluís Marín, que va passar de ser primer de sortida en la seva ronda de vuitens de final, a acabar quart i quedar fora dels classificats. Així, es va haver de conformar amb la 25a posició final en la primera de les dues Copes del Món que acull aquests dies Valmalenco (Itàlia). Així mateix, amb aquest resultat Marín cau de la 18a posició de la general del circuit internacional, a la 21a, tot i que manté totes les opcions d'entrar entre els 20 primers, que és el seu primer objectiu en aquesta temporada en què el seu nivell s'ha vist demostrat en altres moltes curses.

Lluís Marín va disputar ahir la primera final de la Copa del Món de Valmalenco, però no va poder superar els vuitens de final en entrar quart a la sèrie. Al final, va ser 25è en la classificació, amb una suma de 60 punts. Marín va sortir en la ronda de vuitens de final en el primer lloc, i va ocupar aquesta posició fins queva cometre una errada que el va deixar segon.

L'andorrà va aconseguir mantenir aquesta posició tot i que va cometre una mica després una altra errada, però en la zona de baix del circuit es va veure superat per situar-se tercer. Al final, en un revolt va fer un altre error que el va deixar quart, i en l'últim salt quan va intentar recuperar terreny i classificar-se, finalment no va poder, per quedar-se quart en la sèrie, i dir adéu així a la classificació per als quarts de final.

RECLAMACIÓ SENSE CANVIS / Quan Marín lluitava just per recuperar la tercera posició en l'últim dels salts abans de la meta, va notar un contacte en l'aire amb un rival. Com a conseqüència d'aquest contacte que Marín va notar en l'últim salt, la delegació andorrana va presentar una reclamació, però finalment el videocontrol va deixar clar que no hi havia «cap maniobra incorrecta», segons va confirmar l'entrenador de l'andorrà, Pere Goicoechea.

Marín disputa demà una altra qualificació d'aquesta Copa del Món de Valmalenco, amb la vista posada en ser en les finals de divendres i poder optar a entrar entre els 20 primers del circuit mundial. La cita italiana és l'última de la Copa del Món d'aquesta temporada, on Marín ha destacat especialment a Canadà, on va obtenir una cinquena posició de gran prestigi.

El guanyador ahir va ser el noruec Stian Sivertzen, que va estar acompanyat al podi pel nordamericà Alex Tuttle, i el francès Tony Ramoin.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT