PUBLICITAT

L'Speed Contest tanca amb victòria de Castagnoli

  • Terricabras finalitza 5è l'eslàlom i 6è en la general, i Viñas 7a i acaba 8a
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Un dels participants, durant la baixada des de Creussans Foto: VALLNORD

Ala zona de Creussans d'Arcalís es va disputar dimarts la prova de freeride que va tancar la 5a edició del Vallnord Speed Contest. El francès Yoan Castagnoli va de mostrar la seva hegemonia i va pujar al punt més alt del podi, per davant d'Omar Locoup, vencedor de la prova d'eslàlom de dilluns, i Arnaud Longobardi. Els tres pilots s'han emportat els primers llocs del freeride però també de la classificació general.

Yoan Castagnoli va completar un descens magistral que li va valdre una puntuació de 8,5, mentre que Omar Lucoup. Eduard Terricabras, director de l'Escola de Speed Ride d'Arcalís va obtenir una cinquena posició a la prova de freeride i es col·loca sisè en la classificació final. Per la seva banda, l'única noia de la competició i membre del Team Vallnord, Elisenda Viñas, va ser setena a la prova de freeride i en vuitè lloc de la general.

Basilio Silva, membre del jurat i director de l'Escola de Speed Ride de Cerler, va explicar que a la prova de freeride es va valorar «que tot sigui bonic, la fluïdesa de la línia i de les figures, i la complicació i el domini de cada rider en el descens».

Durant la jornada de dilluns es va celebrar a la gran canal d'Arcalís la prova d'eslàlom, on el francès Omar Lucoup va ser el vencedor, mentre que Yoan Castagnoli es va classificar en segon lloc i l'alemany Roman Friedrich, tercer.

En el còmput general de les dues proves, Castagnoli s'ha tornat a coronar a Vallnord-Arcalís. El pilot francès ha revalidat així el triomf al Vallnord Speed Contest.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT