PUBLICITAT

Casadevall demana esforços als treballadors de la Justícia perquè hi ha 6 places que no es cobriran

  • Ha explicat que amb els juraments d'aquest dimarts queda completada la fiscalia i el Tribunal de Corts
22112011_batlles3

El president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall, ha demanat aquest dimarts als treballadors de la Justícia la seva col·laboració per suplir les tasques d'uns cinc o sis llocs de treball que de moment no es cobriran a causa del moment de contenció pressupostària que es viu. Casadevall ha fet aquestes declaracions durant el jurament de la nova magistrada adjunta del Tribunal de Corts, Anna Estragués, i del nou fiscal adjunt, Ivan Alís, uns nomenaments que han permès completar la plantilla d'aquests dos òrgans. D'altra banda, tant Casadevall com el ministre de Justícia, Marc Vila, confien que la llei de la carrera judicial pugui estar enllestida a finals d'aquest mateix any.

Casadevall ha explicat que amb els juraments d'aquest dimarts queda completada la fiscalia i el Tribunal de Corts, i ha posat de manifest que dins de l'Administració de Justícia hi ha moviments de personal constants, cosa que té un vessant positiu i un altre negatiu. L'avantatge és que es poden anar oferint llocs de treball en un moment de crisi i que això permet que la gent de baix pugui anar pujant, però l'inconvenient és que no tenen la plantilla mai coberta.

En aquest sentit, el president del CSJ ja ha avançat que s'intenten cobrir les places importants, que són les de batlle, magistrat i secretari judicial, però que en canvi quedaran cinc o sis llocs de treball que de moment no es cobriran per poder fer un estalvi en aquesta època de crisi. Per tant, ha demanat un esforç als treballadors per tal que es vagin repartint la feina que haurien de fer aquests treballadors.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT