PUBLICITAT

El consell d'administració de la CASS dóna suport a Delgado

  • Considera que "dir la veritat i ésser transparent mai pot ésser un motiu d'alarma social"
  • Deixen clar que les opinions expressades pel president són compartides per tots
01022012-cass
La seu de la CASS.
El Consell d'Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) ha donat suport, a través d'un comunicat aparegut als mitjans de comunicació, al seu president, Josep Delgado, després de la polèmica generada per les seves declaracions en les que advertia de la mala situació de la seguretat social. De fet, el Partit Socialdemòcrata en va arribar a demanar la dimissió en considerar alarmistes les seves manifestacions. En aquest sentit, el comunicat del Consell d'Administració considera que "dir la veritat i ésser transparent mai pot ésser un motiu d'alarma social i molt menys quan es fa dins del marc de treball i d'afrontament dels reptes a què la situació de la CASS ens aboca".
Els membres del Consell d'Administració deixen clar que les opinions expressades per Delgado són compartides per la resta. A més, consideren que les interpretacions que s'han fet de les paraules de Delgado no es corresponen a les declaracions efectuades i que van propiciar la petició de dimissió per part dels socialdemòcrates.

El comunicat expressa la voluntat del Consell de ser proactius per redreçar la situació de la CASS. En aquest sentit, consideren que les declaracions de Delgado han de contribuir a conscienciar l’opinió pública i molt especialment la classe política de la difícil situació econòmica a la qual "es veurà abocada la CASS molt ràpidament si no es prenen les mesures adequades". Per això demanen a la classe política, que "sense dilacions", es facin les modificacions legislatives necessàries per garantir la sostenibilitat del sistema. I acaben recordant que estan a la disposició del que sigui necessari per aportar idees i mesures per redreçar la situació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT