PUBLICITAT

Vicenç Mateu vol embellir els voltants de la Casa de la Vall

  • El síndic avisa que la Casa del Benefici no es podrà tornar a ocupar?
GLÒRIA GURDÓ
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La Casa del Benefici amb el monument a la Constitució al davant, enmig de la plaça que dóna a la Vall. Foto: ÀLEX LARA

La Casa del Benefici, fins fa poc l'edifici administratiu del Consell General on també es feien les reunions de les comissions legislatives, «no es podrà torna a ocupar» va afirmar ahir el síndic Vicenç Mateu. I és que des que van començar les obres de la nova seu parlamentària «es va anar buidant a poc a poc, i ara, en estar desocupat tant temps encara està més malmès que abans» va afegir Mateu.

En quant al futur de l'edifici, propietat del Consell General, el síndic va explicar que «s'haurà de decidir si és rehabilita o bé si s'enderroca, però en cap cas podem pensar en reutilitzar-lo tal com està». Sigui com sigui, el síndic relaciona aquesta dedició amb la idea de reordenar els espais que donen darrera la Casa de la Vall, la plaça on s'alça el monument a la Constitució, el pàrquing adjacent i l'accés al carrer de la Vall. «Volem reunir-nos amb el Comú d'Andorra la Vella per veure com reordenem l'espai de manera que els voltants de la Casa de la Vall siguin més atractius».

A més com que l'edifici té poc valor arquitectònic, si s'enderroqués donaria més amplitud a tot el conjunt. Per això i per projectar la millor solució per a la Casa del Benefici, Vicenç Mateu vol reunir-se en les properes setmanes amb la cònsol d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, a la qual exposarà aquest projecte de reordenació. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT