PUBLICITAT

El vent dóna treva en l'eslàlom que venç Lucoup

  • Avui es disputa la prova ?freeride' que es va ajornar diumenge
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Lucoup, ahir durant la disputa de l'eslàlom de l'Speed Riding Contest Foto: VALLNORD

El vent, protagonista els darrers dies, va donar una treva ahir i sí que es va poder disputar la prova d'eslàlom de la 5a edició del Vallnord Speed Contest, amb victòria del francès Omar Lucoup. Els 17 pilots que hi van participar havien de completar tres mànigues per un traçat de 600 metres de desnivell amb 15 portes per la Gran Canal d'Arcalís.

El millor temps ahir va ser per al francès Lucoup amb 2min 00,94s, i va superar així el guanyador de l'edició anterior d'aquesta competició, Yoan Castanyoli (2min 01,77s) i Roman Friedrich (2min 08,39s), que van completar el podi. «Ha estat un traçat molt tècnic, amb parts que requerien una alta velocitat i d'altres on era necessària una gran tècnica d'esquí», segons va explicar Eduard Terricabras, pilot i director de la prova, que ahir hi va participar per acabar 6è, mentre que Elisenda Viñas, també membre de l'escola d'speed ride, va ser 8a.

Avui dimarts, a partir de les 9.30 del matí, tindrà lloc la prova puntuable de freeride. Cal recordar que aquesta prova serà la que es va haver d'ajornar diumenge pel fort vent que va impedir la seva realització.

El descens es durà a terme per la zona de Creussans. Una vegada acabat aquest descens, Javier Tejeiro ‘Malaguita', pilot d'acrobàcia, delectarà els presents amb una de les maniobres més difícils de la modalitat, l'anomenada ‘infinity', i que pocs aconsegueixen fer-la. La cinquena edició del Vallnord Speed Contest es tancarà al vespre, a partir de les 22.30, amb l'entrega de premis al CAU d'Arinsal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT