PUBLICITAT

El VPC femení acaba 2n a casa i és 8è de la general

  • Les andorranes només poden vèncer un matx dels tres que hi van jugar
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una imatge d'un enfrontament de diumenge, al Camp del Consell Foto: ROSA MARIA CARRILLO

El VPC Andorra femení va ser l'equip amfitrió diumenge passat al Camp del Consell, en un nou torneig en què no va poder sumar tres victòries, i amb només una és 8a a la general. La cita andorrana va acabar amb el conjunt andorrà en segona posició, darrera del Villeneuvois, que ho va guanyar tot, encara que en el duel contra les tricolors van haver de patir (22-24).

El VPC va iniciar el torneig contra el Levezou, equip que va deixar a zero amb un clar 0-27. Just després van tenir al davant el Lauzerte, un equip que va sorprendre en saber aprofitar dues errades de les jugadores de Wanaka Broad, una en la primera part i una altra en la segona. La reacció local per empatar després no va servir de res, perquè les franceses van guanyar 10-14. El Lauzerte va ser finalment el cuer del torneig

En l'últim enfrontament, el Villeneuvois, que va ser el guanyador final, els nervis van estar presents en els dos equips, i amb taules es va arribar a la mitja part amb dues marques per club. En la segona, el VPC va sumar dues marques però no va gestionar l'avantatge, per perdre per 22-24. L'equip andorrà el van formar Moura, Pereira, Olm, Mourelo, Gonçalves, Da Cunha i Barjola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT