PUBLICITAT

Nova franquícia de Caprabo a la Massana

  • Aquesta nova botiga obrirà a l'abril, té una superfície de 248 metres quadrats i està ubicada a l’edifici Tiffanys de la carretera general-avinguda del Través
12032012_caprabo_franqucia a canillo
Caprabo ja va obrir una franquícia a Canillo el passat novembre. Foto: CAPRABO
aprabo obrirà a principis d'abril una nova franquícia a la Massana, que se suma a la que ja es va obrir a Canillo el passat novembre. Aquesta nova botiga té una superfície de 248 metres quadrats i està ubicada a l’edifici Tiffanys de la carretera general-avinguda del Través. La nova franquícia dóna feina a sis persones, disposa de les principals seccions de producte fresc: carnisseria, xarcuteria, forn, fruita i verdures, i ofereix el servei d’entrega de la compra a domicili.

L'empresa ha posat de relleu a través d'un comunicat que amb l’obertura d’aquesta nova franquícia, Caprabo ha augmentat la seva xarxa en dotze nous establiments comercials des de finals del 2010. Aquesta obertura forma part del pla d’expansió de la companyia, que preveu obrir un centenar de botigues en règim de franquícia fins el 2015, especialment a Catalunya, on té una quota de mercat de prop del 14%.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT