PUBLICITAT

L'ACEL es revifa i recupera la fira Outlet al juny

  • L'Associació de comerciants i empresaris lauredians estrena junta
GLÒRIA GURDÓ
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Cristina Estrella, Amparo Rivero i Yves Thiers, ahir a la tarda al Centre de Congressos Lauredià. Foto: ÀLEX LARA

després de gairebé tres anys d'inactivitat, l'Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL) es va presentar ahir als mitjans de comunicació a través d'una junta renovada que presideix Yves Thiers. Amparo Rivero, vicepresidenta i portaveu de l'Associació va explicar que «portem un any treballant per revifar-la ja que ens els últims anys estava inactiva».

Els esforços de la nova junta han estat ben valorats pel Comú lauredià que ha dotat l'ACEL amb 20.000 euros de subvenció per començar a caminar «això ens permetrà tirar endavant les primeres iniciatives com ara la creació d'una pàgina web que serà una nova eina de comunicació no només de cara al públic sinó també per als nostres associats». L'ACEL, més dinàmica que mai, mostra cares joves i noves i també un nou logo que «hem aconseguit amb la col·laboració del Comú» va continuar Rivero. A tot això, la seva companya Cristina Estrella també va afegir que «ens plantegem com a primera missió ambientar la nostra parròquia recuperant velles tradicions, com ara Sant Jordi, el Carnaval o el Nadal, però també aportant noves idees. Sovint oblidem que Sant Julià és la porta d'entrada a Andorra, cosa que no aprofitem prou, no hauriem de deixar que la gent passés de llarg».

Entre els primers objectius de l'ACEL hi ha la recuperació de la fira Outlet que se celebrarà el proper juny. «Amb la desaparició de la carpa, estem buscant un nou emplaçament, que, de fet, ja tenim pràcticament tancat, només falta saber el nombre d'empreses que hi participaran per acabar de decidir-ho». Una altra acció que l'Associació ja ha engegat és la recuperació dels menús per a trobades esportives que van destinats als infants que fan estades a la parròquia: «hi estan interessats molts bars i restaurants», va concloure Rivero, que va insistir en els objectius de l'ACEL que passen per «dinamitzar Sant Julià col·laborant amb el Comú i amb tots els associats en projectes propers al públic que facin que el ciutadà i el visitant es quedin a casa nostra».H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT