PUBLICITAT

Mor un andorrà a Mallorca en ser envestit per un cotxe

  • La Policia Local diu que el vehicle anava amb excés de velocitat
EL PERIÒDIC
ALCÚDIA

Periodic
El poble d'Alcúdia, on va tenir lloc l'accident Foto: EL PERIÒDIC

Un home de 74 anys, veí d'Alcúdia (Mallorca), però nascut a Andorra, va morir, dissabte al matí, en ser envestit per un vehicle que va sortir-se de la carretera. Segons va informar la Policia Local d'Alcúdia, els fets van ocórrer passades les 10 hores del matí, quan l'home caminava pel carrer i un turisme que circulava a velocitat excessiva va sortir de la carretera, va sortir volant, va caure sobre un altre vehicle, i va acabar envestint l'home andorrà. El conductor va resultar ferit greu i se li ha de practicar el control d'alcoholèmia pertinent, però gràcies a «que és temporada baixa i no hi ha gaire gent al carrer», no es van haver de lamentar més víctimes.

La Policia Local d'Alcúdia va informar que els fets van tenir lloc a un carrer molt transitat en temporada alta però que ara té poca afluència de gent. El vehicle circulava a una velocitat excessiva per un pont i al baixar va sortir disparat sense que el conductor pogués controlar-lo. En caure va topar contra un turisme estacionat que el va frenar, però tot i així, va anar a impactar contra un vianant i finalment va topar contra un quiosc de la zona. La víctima mortal, el vianant nascut a Andorra però resident a la zona del Port d'Alcúdia, va rebre un gran impacte que el va desplaçar uns metres i els serveis d'emergència no el van poder salvar, informava l'ANA.

El conductor del vehicle, un home de 27 anys, va resultat ferit greu i traslladat a l'Hospital de Muro on se li realitzarà el pertinent control d'alcoholèmia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT