PUBLICITAT

El Comú de la capital prepara la 8a Festa de la Joventut

  • La corporació convida a participar en l'organització del cicle que es farà al juny
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un jove en una edició anterior. Foto: tONY LARA

El proper dijous, 21 de març a les sis de la tarda, el Servei de Joventut del Comú d'Andorra la Vella obrirà els locals de l'Enllaç, l'espai d'informació i dinamització de joves del Centre de La Llacuna, per celebrar la primera reunió preparatòria i d'iniciació del procés participatiu en l'organització dels actes i manifestacions de la 8a Festa de la Joventut d'Andorra la Vella. El certamen se celebrarà el proper juny i la reunió preparatòria d'aquest mes, convida els joves, grups i entitats de la capital que vulguin formar part de l'organització de la Festa a ser-ne partícips, manifestant opinions i proposant iniciatives. D'aquesta manera, el Servei de Joventut vol animar els joves a implicar-se i identificar-se amb la celebració i el lema “Fes-te la festa” que resumeix el primer dels objectius de la iniciativa que no és altre que fomentar la ciutadania activa prop dels joves i potenciar la xarxa d'entitats que de manera altruista els presten serveis. L'altra gran missió del programa que el Comú d'Andorra la Vella convoca des de fa set anys, és oferir-los noves oportunitats en el procés formatiu i de desenvolupament.

Segons un comunicat fet públic ahir pel Comú de la capital «una de les claus de l'èxit de la Festa de la Joventut en les set primeres edicions és l'organització conjunta que sempre s'ha fet amb els joves, des d'un bon principi, amb la participació efectiva de les entitats que s'hi han associat i hi han col·laborat».

Pluja d'idees / La reunió preparatòria de la Festa, es desenvoluparà en diferents nivells de participació en que cada jove, individualment o en grup, així com les entitats, decidiran fins on volen arribar, expressant reflexions i propostes, i opinant sobre com poden col·laborar en la gestió de totes les activitats que es proposaran al programa.

Amb tot, pels que no puguin assistir a aquesta primera reunió de preparació, el Servei de Joventut del Comú d'Andorra la Vella també posa a disposició de tots els joves i mecenes els espais que té disponibles a les xarxes socials com ara facebook o twitter, i al lloc web del Servei: joves.andorralavella.ad.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT