El Matecosa entra de ple dret en la lluita en frenar el Pidasa

• El Lusitans no passa de l'empat a zero contra un Escale amb moltes baixes
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Una acció del matx entre Matecosa Sant Julià i Pidasa Santa Coloma, disputat ahir al camp d'Alàs Foto: ÀLEX LARA

El Matecosa Sant Julià va oblidar ahir els fantasmes que l'han deixat una mica apartat dels millors durant aquesta temporada regular a la lliga, i amb una victòria ahir contra el màxim rival, el Pidasa Santa Coloma, es posa de ple dret en plena batalla pel títol. Un 3-0 als homes de Luís Blanco va ser la contundència amb que els homes de Julio Ferreros van dir aquesta boca és meva. En l'altre enfrontament de play-off pel títol, el Construccions La Posa Lusitans no va poder passar de l'empat a zero contra un Escale Santa Coloma ple de baixes per lesió i per sanció, després de les expulsions del cap de setmana anterior.

El Matecosa Sant Julià va donar ahir un pas de gegant i sobretot un impuls a la seva moral de cara a poder aconseguir el títol de lliga, després d'una temporada una mica irregular respecte al que està acostumat en les passades temporades. Ahir els lauredians van derrotar el Pidasa Santa Coloma amb dianes de Miguel Ruiz en el 37 a la treta d'un córner, i dos gols ja en la segona part de Mario Valentín Spano (minuts 59 i 84), tots dos de falta directa.

En el partit que va tancar la jornada futbolística d'ahir, el Lusitans va ser incapaç de derrotar un Escale que patia moltes baixes importants per lesions i sancions (Rubio, Barra, Rivas –substituït per Germán Canal– Luis, Antón o Nieto. La classificació queda ara molt igualada.

ENGORDANY I PRINCIPAT NO FALLEN / En la lluita per evitar el descens, els dos equips que ahir no van fallar van ser el CE Principat i el Transports Couto UE Engordany. El Principat va derrotar 5-2 el Ranger's, que necessita un miracle que no ha ni olorat durant tota la temporada per poder evitar el descens. Amb tot, ahir el Ranger's es va avançar amb un 0-1 obra de Marc Palmitjavila, però la desgràcia va arribar de mica en mica amb l'empat de Bruno Fernandes en pròpia porta.

En l'altre enfrontament per fugir del descens a Segona Divisió, l'Engordany va vèncer 2-1 amb gol també en pròpia porta de De Pinho que va desfer l'empat en el minut 77 i deixa l'Inter en zona de perill.