PUBLICITAT

Vinyes és segon al Ral·li Les Corbes a 10s de Nani Roma

  • Bigordà i Suriñach abandonen amb l'Ibiza i Amàlia Vinyes amb el 106
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vinyes al volant del Subaru Impreza, al Ral·li Les Corbes Foto: FOTOESPORT

El Ral·liSprint Les Corbes va tenir força representació andorrana, tot i que amb resultats ben diferents. El millor va ser Joan Vinyes, que amb el Subaru Impreza i Jordi Mercader de copilot, va assolir la segona posició a només 10s del dakarià Nani Roma, que pilotava un Mitsubishi Colt. Per la seva part, Amàlia Vinyes i Aintzane Goñi no van poder finalitzar la prova amb el Peugeot 106, i el mateix va passar amb Lluís Bigordà i Quim Suriñach i el seu Seat Ibiza TDi.

Dues especials amb tres passades cadascuna era el recorregut establert pel Peu Baix Motorsport Club Girona per al Ral·liSprint Les Corbes. En la cita catalana, Joan Vinyes va estar en tot moment lluitant pel triomf, però al final Roma es va imposar pel mínim avantatge de 10s. Van començar molt fort i van aconseguir els millors temps en les primeres especials, però amb 1s sobre Roma en cadascun dels trams. En la continuació, les diferències ves van mantenir mínimes, però ara favorables al seu rival, tal com va acabar tot, això sí amb emoció. «Un inici de temporada en terra immillorable, amb bones sensacions al volant del Subaru i emoció fins al final. Estic molt satisfet», va dir Vinyes.

Per la seva part, Amàlia Vinyes i el 106 van dir adéu en tenir problemes en els frens. «Era molt perillòs continuar en cursa», va comentar l'andorrana. També va haver d'abandonar Lluís Bigordà, que amb l'Ibiza TDi –l'únic vehicle dièsel de tots els inscrits– va tenir primer un problema de bateria per arrencar pel qual va ser penalitzat, i després va patir el trencament del turbo en la penúltima especial. La pròxima cita de tots ells serà el Ral·li Pla d'Urgell, del Català, el 21 i 22 d'abril.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT