L'Andorra treu un punt insuficient en el complicat camp del Juneda

JUNEDA

Un camp petit i amb un terreny de joc impracticable és el que es va trobar l'Andorra en el seu desplaçament a Juneda. No és una excusa, sinó un detall: un equip que li agrada el joc de toc té més dificultats per ser fidel al seu estil en una situació com aquesta. 2-2 final i repartiment de punts que sap a insuficient per a l'Andorra en l'intent de donar caça al Cervera.

Malgrat el repartiment de punts va ser l'equip de justo Ruíz el que va merèixer el triomf; per ocasions i per domini. De fet en el primer quart d'hora els tricolors van poder marcar tres gols amb Riera com a protagonista: un primer colze a colze que va aturar el porter, un segon que va tirar fora i un tercer en el qual va ser objecte de penal. Ell mateix el va tirar i el va fallar. El que no va perdonar va ser Toscano al minut 20; li van fer un altre penal i va fer el 0-1. El Juneda va reaccionar, fins el descans va tenir l'Andorra contra les cordes i va capgirar el marcador també des dels onze metres en una pena màxima «dubtosa» per al tècnic tricolor a la mitja hora i poc després amb una pilota perduda que va suposar el 2-1.

En el segon minut de la represa Mejías va fer el 2-2 de falta directa i fins el final va haver-hi alternança d'ocasions. L'Andorra va ser més perillós però no va rematar ni amb un últim colze a colze de Riera amb el meta local al minut 80.