PUBLICITAT

Àxel Esteve venç al gegant d'Espot i Larregola és 3a

  • A Elm, Mireia Gutiérrez acaba 19a al gegant després de sortir amb dorsal 52
EL PERIÒDIC
ESPOT / ELM

Victòria per a Àxel Esteve ahir en el gegant FIS dels Campionats de Madrid d'alpí que van finalitzar a l'estació d'Espot. Esteve va vèncer amb un temps d'1min 25,76s amb una puntuació FIS de 52,29, el que suposa el seu millor registre en aquesta disciplina. En categoria femenina, Gemma Larregola va acabar al podi, 3a. Per altra part, a Elm (Suïssa) Mireia Gutiérrez va acabar 19a en el segon gegant FIS del cap de setmana, després de sortir amb el dorsal 52.

Esteve va superar els espanyols Diego Apraiz (1min 25,85s) i Gorka Ugalde (1min 26,69s), tot fent el millor temps en les dues mànegues, el que significa també que l'andorrà va superar «bastant bé la pressió per lluitar per la victòria», segons va assegurar ahir el seu entrenador, Marc Gutiérrez. De la resta de nois de l'equip de la FAE, Marc Vieitez va finalitzar 9è i segon en júniors I (dissabte també va assolir aquest resultat), amb 1min 31,29s i 108,39 punts FIS. Per últim, Guillem Casal no va acabar la primera mànega. Per la seva part, Gemma Larregola va ser 3a amb un temps d'1min 32,69s, tot i que la puntuació FIS no va ser bona: 103,73.

A Elm, per últim, Mireia Gutiérrez va millorar en gegant amb una 19a posició que de segur li dóna moral. «Sortint d'una lesió, amb falta de ritme, penso que és un molt bon resultat», va dir ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT