PUBLICITAT

Insuficient 26è lloc de Gutiérrez al gegant d'Elm

  • Feia sis mesos que l'andorrana no competia en aquesta modalitat
EL PERIÒDIC
ELM I ESPOT

Periodic
Axel Esteve, en l'eslalóm del Borrufa de l'any passat a Arcalís. Foto: TONY LARA

Mireia Gutiérrez va tornar a experimentar ahir la sensació de competir en un gegant després de mesos sense fer-ho, amb la lesió d'espatlla al mig. L'andorrana va obtenir la 26ª posició a Elm (Suïssa), després d'una primera mànega bastant bona, i una segona en la qual va cometre alguna errada. La ‘Mimi' va sumar 43,77 punts FIS però no va amagar-se de l'autocrítica, un símptoma d'ambició: «Continuaré treballant perquè no estic al meu nivell amb gegant, em falta entrenament. No estic contenta, s'ha de millorar», va dir. Avui té una segona oportunitat ja que afronta un segon gegant en la mateixa estació.

ÀXEL ESTEVE, SEGON A ESPOT / A Espot també hi havia una cursa, corresponent als Camponats de Madrid, amb andorrans a la línia de sortida. Àxel Esteve va aconseguir la segona posició per darrera de l'espanyol Diego Apraiz, amb un temps d'1min 22,91s i 63,75 punts FIS. «Havia d'haver atacat més en la segona mànega», va assenyalar l'entrenador Marc Gutiérrez.

Per darrera d'Esteve van acabar els també andorrans Guillem Casal, 6è amb 79,81 punts FIS, el seu millor resultat en aquesta modalitat; Marc Viéitez va ser setè amb 96,99 punts i Oxan Binon, de l'ECAP, onzè amb 100,64.

El tècnic de la FAE va destacar el resultat de Viéitez, un jove de primer any que en té dos menys que Esteve i la diferència en temps ha estat de quatre segons i mig. En noies Larregola va ser desqualificada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT