PUBLICITAT

La Copa d'Andorra d'esquí de muntanya, l'atractiu d'avui

  • Completen la jornada al Principat el Pata Negra de freestyle, l'Andorra de vòlei i el tennis taula
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La cronoescalada dels Mundials de Canillo, al març del 2010 Foto: ONA MORANTE

El River va jugar ahir, l'Hotels Plaza descansa i l'Andorra juga demà, però tot això no impedirà que la jornada d'avui no sigui moguda. La Copa d'Andorra d'esquí de muntanya és l'abanderada d'un dia que també tindrà al Principat el Pata Negra de freestyle, l'Andorra de vòlei i l'Interclubs de tennis taula, entre d'altres.

VÒLEI - A quatre partits de tancar la campanya

El CV Andorra continua una setmana més al peu del canó en un play-off d'ascens que aquest curs ha perdut tot l'interès perquè tots els equips pugen, tret del Palència per ser l'equip júnior de la Federació Espanyola. Avui l'equip de Lluís Hillaire rep l'Almoradí amb l'alicient d'intentar retallar algun dels 8 punts que li treu el rival, tot i que la falta d'objectius afecta al rendiment.

ESQUÍ DE MUNTANYA - A intentar trencar la plusmarca de Jornet

La Cronoescalada d'avui al Tarter és la penúltima prova del Nacional i tindrà l'atractiu de ser exactament el mateix recorregut dels Mundials de Canillo 2010; el gran repte serà el d'intentar superar el rècord que va fer llavors Kilian Jornet, amb 39min 50s. El traçat estarà marcat per una pujada per pistes des de la base del Tarter fins al Tossal de la Llosada per la pista de l'Esquirol primer, la Riba després i el Tamarro per acabar. Un desnivell de 870 metres; a tots els participants els tocarà patir.

A MÉS... - Els millors acròbates se citen a Vallnord

Una altra gran competició que pot ser espectacular és la Philpark Pata Negra, que aplegarà els millors freestylers del moment en solpestyle a l'snowpark d'Arinsal. Els andorrans Noah i Joel Albaladejo, i Scotty Jordan tindran rivals de l'altura de Jaume Puigdengoles, Luka Meoni i el nord-americà McRae Williams, guanyador de la darrera edició, entre d'altres. També avui hi haurà en el món de la neu el trofeu internacional d'esquí Special Olympics Andorra a el Tarter-Grandvalira, que patrocina la Fundació Crèdit Andorrà, i l'Interclubs de tennis taula, durant tot el dia a l'Illa Carlemany.

Demà serà el punt i final al Nacional d'esquí de muntanya amb la travessa Ransol, el McDonald's Gran Xou d'alpí a més del futbol: lliga nacional i FC Andorra, que juga fora.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT