Mala jornada en els dos fronts dels corredors d'alpí de la FAE

MEGÈVE I BECKENRIED KLEWENALP

Ahir no va ser un bon dia per als corredors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). Hi havia dos fronts oberts, tots dos en alpí, i els resultats van estar per sota del que s'esperava. En el descens de Megève (França), Kevin Esteve, el millor velocista del Principat, va obtenir el resultat més destacat amb un 12è lloc i 62,36 punts, tot i que va cometre algunes errades que l'han impedit ser al top-ten, «que és on hauria de ser», va detallar el director tècnic, Carles Visa. Roger Vidosa el va seguir en la classificació amb un 13è lloc que demostra «la millora que està tenint» en velocitat, segons Visa i Jan Misse va fer una cursa correcta per acabar el 71è. D'altra banda, a Beckenried Klewenalp (Suïssa), Mireia Gutiérrez va picar en una porta amb un forat en la primera mànega de l'eslàlom i va sortir del traçat. Mentre els corredors masculins descansen, la Mimi té cita demà amb una altra prova.