PUBLICITAT

De la copa al pastís d'aniversari

  • Molts nens nerviosos, molts somriures per esperar un altre campió del món, Sergi Busquets El de Badia va rebre un regal d'aniversari pels seus 22 anys i va fer de mestre de cerimònies en el lliurament de trofeus
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La mirada d'un nen L'heroi passa l'examen del futur. Foto: ORIOL LLAURADÓ

Avui fa just una setmana que es va disputar la final del Mundial de futbol. Allà, a Sud-àfrica, un jove com Sergi Busquets, amb 21 anys, aixecava el trofeu com a campió del món amb la selecció espanyola. Ahir el migcampista del FC Barcelona va acudir fidel a la seva cita al Campus Nike, i allà va aixecar un altre trofeu, no tan pesant, no tan valuós, no tan costós d'aconseguir, però sí un regal: un pastís d'aniversari. Els joves del Campus Nike el van obsequiar amb aquest present humil com a regal pels seus 22 anys que va complir divendres passat, cinc dies després de proclamar-se campió del món.

La presència de Busquets al Nike Camp va tenir idèntica repercussió que la de Pedro Rodríguez la setmana passada. És a dir, molts nens nerviosos, molts somriures, molts nervis i molta expectació davant del que és, d'es d'ara, una estrella del futbol, si és que no ho era ja després de la fantàstica temporada que ha fet vestit de blaugrana sota les ordres de Pep Guardiola, l'home a qui tant li deu aquest futbolista que fa quatre dies jugava a Tercera. Però la diferència entre el canari Pedrito i el jove de Badia del Vallés va estar en les formes tranquil.les, en les actituds insípides, sense gaire efusivitat. Cosa de caràcters. Cadascú és com és.

Això, però, no vol dir que Busquets no estigués implicat. Ni molt menys. Va jugar amb tots, va fer de cap de cerimònies en el lliurament de trofeus a tots els campions de les lligues internes que s'han fet a aquest campus i ha destacat per la seva predisposició a estar al costat dels nens. Sense extrems, sense detalls; coses si no surten de dins, és per la manera de ser. Però escoltin, que té sentiments: "És admirable veure la il.lusió que els fa als nens veure't i demanar-te qualsevol samarreta o signatura; aquestes són una de les millors coses que té la meva professió".

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT