PUBLICITAT

La Guàrdia Civil decomissa tabac per valor de 12.750 euros

  • Els agents intercepten més de 3.000 paquets en quatre operacions
EL PERIÒDIC
VALLS DE VALIRA

Periodic
El tabac amagat a l'interior d'un dels vehicles inspeccionats Foto: GUÀRDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissar dimecres un total de 3.078 paquets de tabac de contraban i 6.270 grams de picadura de tabac en quatre actuacions. La mercaderia està valorada en 12.750 euros. A més, un dels infractors va ser detingut per no fer cas de l'alto dels agents i intentar fugir.

La primera actuació va tenir lloc a les 10.30 hores al quilòmetre 2,100 de la N-145 durant la inspecció a un Ford amb matrícula espanyola. Els agents van trobar al maleter 250 paquets de tabac de diverses marques valorats en 962 euros. El conductor, V.F.H.R., de 44 anys i resident a la Seu d'Urgell, a més de ser inculpat per contraban, va ser detingut per presumptes delictes de desobediència greu, atemptat contra l'autoritat i contra la seguretat del trànsit, en fugir dels agents quan el van intentar parar. En la mateixa actuació, els agents van inculpar l'acompanyant, A.A.G., de 38 anys i veïna de la Seu d'Urgell, que va intentar fugir a peu amb 500 paquets valorats en 1.975 euros.

La segona intervenció es va produir a les 16 hores a la duana de la Farga de Moles. La inspecció a una Fiat Ducato, va permetre trobar 1.158 paquets de tabac de diverses marques valorats en 4.521 euros i amagats darrera una pantalla situada a l'interior del vehicle. L'infractor va resultar ser R.P.D., de 20 anys i nacionalitat francesa.

El tercer decomís es va produir a les 18 hores, a la N-145, quan els agents van trobar a l'interior d'un Citroën XM amb matrícula francesa, 940 paquets de tabac valorats en 3.680 euros, a més de 6.270 grams de picadura valorada en 803 euros. Els infractors van resultar ser J.M.A.S., de 63 anys i amb residència a França, i J.B.D.O., de 48 anys i residència a la Seu d'Urgell.

Finalment, el darrer decomís es va produir a les sis de la tarda a la Farga de Moles quan la Guàrdia Civil va localitzar 230 paquets de tabac valorats en 808 euros, a la bossa de mà d'una veïna de la Seu d'Urgell, C.F.G., de 37 anys, que viatjava en un autobús de línia procedent d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT