PUBLICITAT

Gutiérrez és novena en el seu retorn a la competició

  • L'andorrana fa un bon resultat en un eslàlom FIS malgrat no estar al 100%
EL PERIÒDIC
BECKENRIED KLEWENALP

Periodic
Gutiérrez, fa dos anys després del descens als Jocs de Vancouver Foto: EL PERIÒDIC

Mireia Gutiérrez va acabar novena ahir en el seu retorn a la competició. Dos mesos i mig després de la lesió l'andorrana ha fet un eslàlom FIS a Beckenried Klewenalp (Suïssa) força correcte, amb una primera mànega millor que la segona, on ha comés una errada, i a 75 centèsimes del podi, que ha recaigut en l'esquiadora de Liechtenstein, Marina Nigg.

Després de la lesió la Mimi ha demostrat que manté gran part de la seva forma, tot i que encara considera que ha de millorar. Gutiérrez ha fet una primera mànega molt bona, amb 43,22s mentre que en la segona –48,71s– una errada l'ha obligat a caure una mica en la classificació. Finalment suma 19,43 punts FIS, el que suposa situar-se «molt prop del seu millor resultat», segons el director tècnic de la FAE, Carles Visa. «Les sensacions no han sigut bonissimes, ja que les condicions eren dificils, amb boira i neu. Em falta ritme de carrera, una mica més de confiança i espero tornar al meu millor nivell», va assegurar ella, que avui afronta un segon eslàlom a la mateixa estació.

Pel que fa a la cursa de l'equip masculí a Megève (França), es va anul·lar per boira. Avui tenen un descens FIS, si el temps ho permet.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT