PUBLICITAT

Les G.Series viuen l'entrega de premis sense Gutiérrez

  • El pilot de RACC encara no sap si continuarà lluitant perquè li treguin la sanció
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Tots els guanyadors meny Guti, ahir al Plaza Foto: TONY LARA

Teòricament la polèmica suscitada per la sanció a Marc Gutiérrez ja és història després que dissabte el tribunal d'apel·lació de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) ratifiqués el càstig de dotze punts al pilot de RACC que ratificava Ferran Font com a campió de les G.Series BPA, el campionat de velocitat sobre gel que s'ha fet al Grandvalira Circuit amb sis cites. I amb el tema resolt ahir es va viure la cerimònia d'entrega de premis a l'Hotel Plaza. Una entraga, però, que va destacar per l'absència del sotscampió de la categoria reina: el propi Gutiérrez.

Perquè el germà gran de l'esquiadora d'alpí Mimi i l'escuderia catalana estan estudiant encara si continuen endavant en busca d'una rectificació. Si no ha estat el tribunal d'apel·lació només li queda recórrer a la justícia ordinària o anar a la Federació Internacional d'Automobilisme, però ahir va confirmar que no ho té clar: «He parlat amb RACC però no sabem res. No tenim clar si deixarem estar el tema o continuarem buscant justícia», va comentar com si aquestes declaracions formessin part d'una possible estratègia per si opten per seguir endavant amb una altra via.

Gutiérrez tampoc va donar senyals de vida en l'entrega de premis. Recordar que ell va ser segon en 4RM per darrere de Font i per davant de David Arroyo, els mateixos que formen el podi de protos G. En turismes G els millors van ser Nani Roma, Sintu Vives i Gerard de la Casa; en 2RM els millors van ser Claudi Leite, Simó Sala i Alfons Martisella i com a joves pilots de nou Leite va ser el guanyador, seguit per Joël Capdevila i Íngrid Rossell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT